1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDebica
  4. chevronFrigo LT

Omschrijving

De Debica Frigo LT winterband voor bestelauto's biedt bedrijven en zelfstandige ondernemers een uitstekende verhouding tussen winterprestaties en prijs.

Winter. Gemakkelijker optrekken en verhoogde grip op besneeuwde wegen dankzij de zijgroeven, de scherpe randen en de langsgroeven in zigzag vorm. Verbeterde grip bij winterweer door talloze lamellen en een compound met een hoog silica gehalte dat het rubber zelfs bij lage temperaturen soepel houdt.
Robuustheid. Het extra stevige karkas verhoogt de levensduur van de band.

Eigenschappen

merk
Debica
model
Frigo LT
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
Winter
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden