1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDebica
  4. chevronPresto HP2

Omschrijving

De tweede versie van de Debica Presto HP autoband, de Presto HP2 heeft verbeterd rijgedrag op nat wegdek en een verlaagde rolweerstand.

Rijgedrag. De Presto HP2 kenmerkt zich door een groter aantal zijgroeven en extra inkepingen voor verhoogde grip op nat wegdek. Hij verkreeg een B op het Europese Bandenlabel Het asymmetrische profiel werd ontworpen voor stabiel rijgedrag.

Brandstofbesparingen. De samenstelling van de rubbercompound werd verbeterd om de rolweerstand en dus de brandstofkosten te verlagen. Een evenwichtigere verdeling van de druk over het contactvlak draagt eveneens bij aan het verlagen van deze weerstand en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Eigenschappen

merk
Debica
model
Presto HP2
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden