1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDunlop
  4. chevronSP Sport 600

Omschrijving

De zomerband Dunlop SP Sport 600 voor sportwagens biedt uitmuntende grip en wegligging, zelfs op hoge snelheid.

Sportiviteit. Wegligging op topsnelheid en stuurprecisie verkregen door het profiel met brede schouderblokken en doorlopende middengroeven. Stabiliteit op hoge snelheid verkregen door de naadloze wielbandtechnologie die de vervorming van de band beperkt.

Veiligheid. Grip op droge wegen verkregen door koolstofdeeltjes in de compound. Verhoogde handling op natte wegen door de rubbercompound op silica-basis. Bescherming tegen aquaplaning dankzij een snelle waterafvoer door de centrale kringgroeven.

Eigenschappen

merk
Dunlop
model
SP Sport 600
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Sport
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden