1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDunlop
  4. chevronSp Street Response 2

Omschrijving

De Dunlop StreetResponse 2 autoband is ontworpen voor compacte- en stadsauto's en biedt hoogwaardige remprestaties op droge en natte wegen.

Veiligheid. Een groot aantal zijgroeven om de remafstanden op droge wegen te verminderen. Vereenvoudigde grip op natte wegen dankzij een ronder rolvlak om de waterfilm te doorsnijden. Beperkt risico op aquaplaning dankzij de snelle waterafvoer via de blokken op de buitenschouders en de twee lengtekanalen.

Rijgedrag. Stuurprecisie en stabiliteit gegarandeerd door een verbreed contactvlak en de middenrib. Verbeterde wegligging dankzij de asymmetrische configuratie van het profiel.

Duurzaamheid. Verhoogd kilometerrendement vergeleken met zijn voorganger, met name dankzij een gelijkmatigere slijtage verkregen via een platter profiel.

Eigenschappen

merk
Dunlop
model
Sp Street Response 2
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Test

Veiligheid

Remmen op droog wegdek
8.9 / 10
Remmen op nat wegdek
7.9 / 10
Grip op nat wegdek
7.3 / 10
Aquaplaning
8.7 / 10

Besparing

Duurzaamheid
8.7 / 10
Brandstofbesparing
9.3 / 10

Comfort

niet beoordeeld
Opvangen van onregelmatigheden in het wegdek
niet beoordeeld
Wegligging
9.6 / 10
Rolgeluid
8.3 / 10
LandBronDatumNummer
  • DEADAC02/2018N/A

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden