1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronGoodyear
  4. chevronWrangler All-terrain Adventure
  5. chevron215/80 R15 111T

Eigenschappen

merk
Goodyear
model
Wrangler All-terrain Adventure
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Omschrijving

  • Robuuste all terrain 4x4 band.
  • Bescherming tegen beschadigingen tijdens het rijden.
  • Hoog kilometerrendement.

De Goodyear Wrangler All-terrain Adventure is een veelzijdige 4x4 band voor zowel op de weg als off-road. Hij onderscheidt zich door een onbetwistbare robuustheid en een hoog kilometerrendement.

Robuustheid. Het rolvlak is bestand tegen scheuren en andere externe agressies dankzij een Kevlar vezel laag. Versterkte zijwanden dankzij de Goodyear Durawall technologie om perforaties te voorkomen.

Duurzaamheid. Hoog kilometerrendement dankzij een evenwichtige drukverdeling over het contactvlak.

Rijgedrag. Off-road tractie overgedragen door de scherpe randen van de rubberblokken. Deze randen zorgen tevens voor verhoogde grip op wegen. Verbeterde all terrain handling door de open schouders die snel de eventuele modder afvoeren.

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info