1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronMichelin
  4. chevronAgilis 3

Omschrijving

De voor lichte bedrijfswagens bestemde Michelin Agilis 3 zomerband onderscheidt zich door energie-efficiëntie, kilometerrendement en hoogwaardige veiligheid bij regen.

Milieu. De Agilis 3 is lichter om zowel de rolweerstand en dus het brandstofverbruik en het gebruik van grondstoffen te verlagen.

Veiligheid. Het profiel met groeven in U-vorm van de bestelwagenband biedt betrouwbaar rijgedrag en efficiënte remprestaties op een nat wegdek. De prestaties worden bevestigd door een A op het bandenlabel.

Duurzaamheid. Het kilometerrendement wordt geoptimaliseerd door twee technologieën voor vrachtwagenbanden: een slijtbestendige rubbercompound en een efficiënt systeem voor het uitwerpen van steentjes. De versterkte bovenzijde van de wangen beschermt de band tegen stoeprandschokken.

Eigenschappen

merk
Michelin
model
Agilis 3
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden