Vergelijk autobanden tegen de laagste prijs!

  1. Homepage
  2. chevronAutomerken
  3. chevronPirelli
  4. chevronScorpion A/T Plus
Scorpion A/T Plus
Pirelli

Autoband Pirelli Scorpion A/T Plus

All-season
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Premium
  • 4X4 band geschikt voor off-road en weggebruik.
  • Handling op moeilijk begaanbare terreinen.
  • Bestand tegen agressieve off-road uitwerkingen.
Lees meer

Kies een bandenmaat

Omschrijving

De voor off-road en weggebruik ontworpen Pirelli Scorpion All Terrain Plus 4x4 band combineert hoogwaardige all terrain prestaties met betrouwbaar rijgedrag op droge, natte of besneeuwde wegen.

All terrain prestaties Met het agressieve rolvlak en de robuuste schouders brengt de band de drijfkrachten over op rotsachtige, rulle of besneeuwde terreinen. Hij biedt grip op gladde oppervlakken dankzij de in de rubberblokken geïntegreerde lamellen. De kegelvormige uitwerpers in de groeven verwijderen modder en steentjes.

Robuustheid. De versterkte zijwanden en de brede rubberblokken op de schouders beschermen de band tegen zijwaartse schokken. De rubbercompound is bestand tegen sneden en overige aan off-road verbonden beschadigingen.

Weggebruik. Het hoge silica gehalte in de rubbercompound verbetert de prestaties op natte wegen. De insnijding van het profiel vereenvoudigt het rijden op besneeuwde wegen.

Eigenschappen

merk
Pirelli
model
Scorpion A/T Plus
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
Besparing
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info