Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Privacybeleid

Dit Privacybeleid regelt de verzameling, opslag en het gebruik van persoonsgegevens die door ons, LIZEO ONLINE MEDIA GROUP Co, worden verwerkt via onze website https://banden.rezulteo.nl (hieronder naar gerefereerd als “Website”). Het geeft u meer informatie over de persoonsgegevens die we van u verzamelen, hoe we deze persoonsgegevens verwerken en over uw rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die we van u verwerken. Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door. Door deze Website te bezoeken of te browsen op deze Website, bevestigt u dat u dit Privacybeleid in zijn geheel heeft gelezen en ermee instemt. Als u niet met dit Privacybeleid in zijn geheel akkoord bent, moet u geen gebruik maken van deze Website.

Dit Privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 27 juni 2017. Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van dit Privacybeleid van tijd tot tijd te wijzigen waarbij wijzigingen op de Website worden geplaatst. Controleer regelmatig de website om op de hoogte te blijven van de updates van dit Privacybeleid.

Wie we zijn

LIZEO ONLINE MEDIA GROUP Co is een bedrijf genoteerd in het handelsregister van Lyon, Frankrijk onder nummer 511 569 709 en gevestigd op 42 Quai Rambaud 69002 Lyon, Frankrijk.

Wij respecteren uw recht op privacy en verwerken alleen persoonsgegevens die u aan ons verstrekt overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en andere toepasselijke privacy wetten.

Als u vragen heeft over hoe wij persoonsgegevens verzamelen, opslaan en gebruiken, of als u andere privacy-gerelateerde vragen heeft, kan u contact met ons opnemen op een van de volgende manieren:

  • E-mail ons via de pagina “Contact” of
  • Schrijf ons op 42 quai Rambaud, 69002 Lyon, Frankrijk.

Minderjarigen

We verzamelen niet bewust informatie van kinderen jonger dan 18 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar dan mag u deze Website niet gebruiken, tenzij u toestemming heeft en met toezicht van een ouder of voogd.

De persoonsgegevens die we over u verzamelen

Wanneer u deze Website bezoekt en hier op browset (inclusief wanneer u persoonsgegevens aan ons doorgeeft via invoervelden op de website), kunnen wij de volgende informatie van u verzamelen:

  • Informatie die u aan ons verstrekt, zoals uw naam, uw e-mailadres, uw postadres en informatie met betrekking tot uw voertuig; en
  • Informatie over uw browser, zoals paginaverzoeken op de Website, het IP-adres, het type browser, de gebruikte taal en andere informatie die uw browser kan identificeren.

Hoe wij uw informatie opslaan en gebruiken

Wij (of bewerkers die namens ons handelen) kunnen uw persoonsgegevens verzamelen, opslaan en gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om u de Website ter beschikking te stellen en u te voorzien van inhoud die is afgestemd op uw individuele vereisten;
  • Om contact met u op te nemen voor marktonderzoek of om u te vragen ons extra informatie te verstrekken om onze diensten te verbeteren;
  • Om u te voorzien van diensten die u verzoekt;
  • Om u een nieuwsbrief te sturen, als u zich heeft aangemeld om deze te ontvangen;
  • Als u daar toestemming voor heeft gegeven, om contact met u op te nemen (met inbegrip van via sms en e-mail) over producten en diensten waarvoor u volgens ons interesse heeft;
  • Als u daar toestemming voor heeft gegeven, om uw persoonsgegevens te verstrekken aan zorgvuldig door ons gekozen derden, zodat zij contact met u opnemen (met inbegrip van via sms en e-mail) over producten en diensten die u volgens hen kunnen interesseren; en
  • Zoals anders wettelijk verplicht.

Sommige van onze diensten maken het mogelijk dat u opmerkingen of vragen plaatst. Denk altijd goed na voordat u uw persoonsgegevens op de Website plaatst. Wij hebben geen verantwoordelijkheid of controle over de inhoud van mededelingen gemaakt door of tussen gebruikers van de Website.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden bekendmaken, verkopen of verhuren, zonder dat u daarvoor toestemming heeft gegeven. Als u toestemming geeft, maar later van gedachten verandert, dan kan u uw toestemming intrekken door contact met ons op te nemen. Wij zullen zulke activiteit dan staken. 

Als een derde partij ons bedrijf en/of activa, of een substantieel deel daarvan overneemt, dan kunnen wij uw persoonsgegevens in verband met die overname aan die derde bekendmaken. We kunnen uw persoonsgegevens ook bekendmaken waar we dit moeten doen op grond van toepasselijke wetten, of als een overheidsinstantie of handhavingsinstantie ons daar rechtmatig om vraagt.

Tenslotte kunnen we ook gegevens verzamelen over bezoekers van onze Website voor analytische doeleinden.

Gegevensoverdracht

Wij kunnen uw persoonsgegevens overdragen aan bewerkers die zich bevinden in landen buiten de Europese Economische Ruimte of aan bedrijven uit onze groep in verband met bovengenoemde doeleinden. U geeft hiervoor uw uitdrukkelijk toestemming.

Cookies

Een cookie is een kleine hoeveelheid data die van onze server wordt verzonden en opgeslagen op uw browser of op uw computer als u daarmee instemt. Cookies bevatten informatie die wordt opgeslagen op uw apparaat.

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technieken om anonieme, geaggregeerde statistieken op te stellen die ons inzicht geven in hoe gebruikers onze Website gebruiken en om ons te helpen de structuur van onze Website te verbeteren. Verder, gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare technieken om ons inzicht te geven in welke pagina's en advertenties op de Website zijn bekeken, om vast te stellen hoe vaak bepaalde pagina's en advertenties worden bezocht, en in het algemeen om de goede functionering van de Website te monitoren. Dit helpt ons om u een goede ervaring te geven wanneer u door de Website browset en het stelt ons in staat om onze Website te verbeteren.

Sommige van de cookies die we gebruiken, zijn essentieel voor de werking van sommige onderdelen van de Website en uw toestemming voor het gebruiken hiervan is niet nodig. Deze zijn strikt noodzakelijk voor het aanbieden van diensten die door u zijn aangevraagd en zonder deze cookies kan de Website niet functioneren zoals bedoeld.

In de onderstaande tabel vind u meer informatie over de individuele cookies die we gebruiken en de doeleinden waarvoor worden gebruikt:

Cookie naam

Doel

Levensduur

Tradedoubler

Deze cookie wordt gebruikt als onderdeel van ons affiliate marketing programma. Het informeert ons wanneer u vanaf onze Website linkt naar de website van een handelaar.

3 jaar

Google Analytics-cookie

Deze cookie herkent u wanneer u terugkeert naar onze Website en helpt ons om onze bezoekersnummers, webverkeer en gebruikspatroon vast te stellen.

De gegevens die door deze cookie worden verzameld, worden overgedragen aan Google-servers in de Verenigde Staten van Amerika.

Google Analytics stelt een vervaldatum van 2 jaar vast

A / B Testing cookies

Deze cookies helpen bij het bepalen wat de meest efficiënte versie is van de Website .

30 minuten tot 24 uur

Load balancing cookie

Deze cookie helpt de servicekosten van de verschillende servers aan te passen en om het falen van een server te voorkomen.

Deze cookie eindigt wanneer de sessie eindigt

We kunnen ook cookies en andere dergelijke apparaten gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om u in staat te stellen informatie mee te nemen tussen verschillende pagina’s van onze Website zodat u deze niet telkens opnieuw hoeft in te vullen;
  • Om uw zoekopdrachten op onze Website te versnellen;
  • Om ons in staat te stellen u te herkennen als unieke bezoeker wanneer u terugkeert naar onze Website en om ons in staat te stellen op basis daarvan advertenties te laten zien of om te voorkomen dat u altijd dezelfde advertenties ziet; en / of
  • Om bij vragenlijsten en enquetes er voor te zorgen dat u niet te vaak wordt uitgenodigd voor het in vullen van een vragenlijst of om bij te kunnen houden dat u een bepaalde vragenlijst al heeft ingevuld.

Sommige van onze zakenpartners (bijvoorbeeld adverteerders) gebruiken cookies op onze site, zoals vermeld in de bovenstaande tabel. Wij hebben geen toegang tot of controle over deze cookies en als u een zakelijke gebruiker bent, zijn wij niet aansprakelijk voor verlies of schade die door dergelijke cookies wordt veroorzaakt.

De meeste internetbrowsers worden automatisch ingesteld om cookies te accepteren, maar u kan uw browser ook zo instellen om een cookie te weigeren of uw browser vragen om te laten zien welke cookies zijn opgeslagen. Bepaalde diensten worden alleen geactiveerd door de aanwezigheid van een cookie. Als u kiest om cookies te weigeren, zijn bepaalde functies of onderdelen van deze Website mogelijk niet beschikbaar. Voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u cookies kunt weigeren, kan u terecht op de website http://www.allaboutcookies.org/cookies/.

Veiligheid

Hoewel wij passende technische en organisatorische maatregelen treffen om de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt te beschermen, kan de veiligheid van overdracht van informatie via Internet niet volledig worden gewaarborgd. Houd er rekening mee dat we de veiligheid van persoonsgegevens die u via Internet via ons overbrengt, niet kunnen garanderen.

Uw rechten

U heeft de volgende rechten:

  • Om ons op elk moment te vragen u een overzicht te geven van uw persoonsgegevens die wij verwerken, waarbij wij een wettelijk vastgestelde bijdrage in de kosten kunnen vragen (op dit moment, maximaal EUR 5,00;
  • Om een verzoek in te dienen om de persoonsgegevens die wij van u verwerken te verwijderen, te actualiseren en / of te corrigeren; en
  • Om een opt-out verzoek in te dienen zodat u niet langer van ons (of een derde partij met wie wij met uw toestemming uw persoonsgegevens hebben gedeeld) marketingberichten ontvangt.

Als u één van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, dan kan u ons schrijven (via post of per e-mail) op het hierboven vermelde adres. Ook kan u gebruik maken van uw opt-out recht door gebruik te maken van de mogelijkheid die daartoe wordt geboden in elk verzonden bericht.

Websites van derden

Deze Website bevat links naar andere websites die door derden worden beheerd. Houd er rekening mee dat dit Privacybeleid alleen van toepassing is op de persoonsgegevens die wij verzamelen via deze Website en we kunnen niet verantwoordelijk zijn voor persoonsgegevens die derden kunnen verzamelen, opslaan en gebruiken via hun website. Lees het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van de website die u bezoekt.

Juni 2017