Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Acties
Jouw banden voor de beste prijs!

Vind jouw autobanden goedkoper met rezulteo

Bekijk de door rezulteo verzamelde acties van Nederlandse bandenverkopers
Continental merk v/d maand bij Euromaster
eindigt op 30-6-19

De hele maand staat in het teken van het bandenmerk Continental bij Euromaster. Profiteer van gratis montage op Continental banden.

Continental: €50 Coolblue cadeaukaart
eindigt op 30-6-19

Koop Continental banden via KwikFit en ontvang deze maand een Coolblue cadeaukaart t.w.v. €50,- (€12,50 per band).

Bandenwissel: €39 per set bij Profile
eindigt op 30-6-19

Een bandenwissel plan je bij Profile Car & Tyre Service in voor maar €39,- per set, mits de banden al op de velg liggen.

Banden 10-daagse: 20% Pirelli korting
eindigt op 30-6-19

Ontvang nu bij KwikFit tot 20% korting op een 8-tal Pirelli banden. Daarnaast maak je kans op 2 tickets voor de GP van België.

Korting op banden uitlijnen bij Euromaster
eindigt op 30-6-19

Laat je banden uitlijnen voor een gelijkmatige slijtage van de banden. Profiteer van het actietarief bij Euromaster (€55,- ipv €75,-)

Banden 10-daagse: Goodyear 2e halve prijs
eindigt op 30-6-19

Op alle Goodyear all season banden profiteer je nu bij KwikFit van de 2e band voor de halve prijs, zoals de Goodyear Vector 4Seasons G2.

Banden 10-daagse: 30% op diverse merken
eindigt op 30-6-19

Tijdens de KwikFit banden 10-daagse ontvang je tot 30% korting op diverse merken autobanden, zoals Michelin, Goodyear, Pirelli en Fulda.

Top 100 beste banden van Bandenconcurrent
eindigt op 31-12-19

Bekijk de top 100 beste banden die verkocht worden via Bandenconcurrent. Koop online en laat je banden thuis of op het werk monteren.

De goedkoopste banden bij Bandenjager
eindigt op 31-12-19

Bandenjager biedt de juiste band voor de juiste prijs. Online banden kopen en laten monteren? Laat je overtuigen door hun verhaal.

Service: laat je banden aan huis monteren
eindigt op 31-12-19

Laat bij Euromaster je banden aan huis of op het werk monteren. Deze service 'montage aan huis' kost nu tijdelijk 20 euro.

Alle autobanden acties van 2019, verzameld door rezulteo

Vind met rezulteo de band die bij jouw auto, rijstijl en portemonnee past

Van bandenspecialisten zoals Euromaster of Profile tot pure online-verkopers zoals Autobandenmarkt of Tirendo, het hele jaar lang geeft rezulteo jou een overzicht van alle actuele acties en aanbiedingen. Je vindt hier alle verzamelde acties om goedkope autobanden te vinden voor de gunstigste prijs.

Let op: het klikken op een aanbieding zorgt ervoor dat je wordt doorgeleid naar de betreffende actie van het daadwerkelijke bandenverkooppunt. Twijfel je nog over welke autobanden je nodig hebt? Typ in de zoekbalk bovenaan de pagina wat je zoekt en we helpen je de beste band te vinden voor de voor jou beste prijs.