1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronAvon
  4. chevronWT7 Snow

Omschrijving

De winterband Avon WT7 voor compacte en stadsauto's biedt verbeterde tractie en remprestaties op gladde en besneeuwde wegen.

Veiligheid. Verbeterde remprestaties dankzij de geometrie van het profiel bestaande uit een combinatie van zijgroeven op de schouder en V-groeven op het middendeel.

Winter. De drijfkracht wordt overgebracht door het grote aantal lamellen van het directionele profiel. Band met 3PMFS label. Verhoogde tractie op sneeuw verkregen door de naar achteren gerichte middenrib.

Eigenschappen

merk
Avon
model
WT7 Snow
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Winter
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
ja
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden