1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronContinental
  4. chevronContiTrac SUV

Omschrijving

De all season band ContiTrac SUV voor middelgrote en zware all terrain 4x4’s biedt optimale handling, comfort en veiligheid op elk terrein.

Tractie. Uitmuntend rij- en remgedrag, zelfs op rulle en ruige terreinen, verzekerd door open buitenschouders en de plaatsing van de profielblokken.

Veiligheid. Uitstekende bescherming tegen aquaplaning en weerstand tegen ophopingen van steentjes door vier diepe en brede groeven voorzien van schuine randen.

Comfort. Stevige centrale groef voor uitmuntende stabiliteit, precisie in bochten, soepel en aangenaam rijgedrag in een rechte lijn en beperkt rolgeluid.

Eigenschappen

merk
Continental
model
ContiTrac SUV
gehomologeerd
N/A
soort auto
AWD
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden