1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronContinental
  4. chevronWinterContact TS 860 S
WinterContact TS 860 S
Continental

Autoband Continental WinterContact TS 860 S

Winter
WinterContact TS 860 S
Continental

Autoband Continental WinterContact TS 860 S

Winter
Premium
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Premium
Zoek direct op bandenmaat
chevron

Kies een bandenmaat

Toon meer banden Continental
chevron

Eigenschappen

merk
Continental
model
WinterContact TS 860 S
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Sport
Seizoen
Winter
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
ja
Seal
nee

Omschrijving

WINTERCONTACT TS 860 S: DE SPORTIEVE WINTERBAND VAN CONTINENTAL

Sportband voor high-performance auto's

De WinterContact TS 860 S is de vervanger van de WinterContact TS 850 P. Deze laatste was volgens de Duitse fabrikant de beste keuze voor sportauto’s en was dan ook een favoriet van talloze autofabrikanten. Dat blijkt dan ook uit de 50 homologaties die werden toegekend aan dit model. Continental werkt dan ook samen met fabrikanten zoals Audi, BMW, Mercedes-AMG en Porsche voor specifieke versies van de WinterContact TS 860 S. 

Hoogwaardige handling en verbeterde remprestaties

Bij sportauto's denken we automatisch aan high-performance banden. De WinterContact TS 860 S vormt daarbij geen uitzondering op de regel. Volgens Continental werd deze band ontworpen om hoogwaardige stuurprecisie te bieden op zowel droge als besneeuwde wegen. Prestaties die mogelijk worden gemaakt door stevige en bredere schouderblokken. De groeven op het midden van het rolvlak en de tractielamellen op de blokken zorgen voor krachtige sportprestaties, zelfs op sneeuw. De brede middengroef verkort de remweg op aanzienlijke wijze om maximale winterveiligheid te garanderen.

De zijwand van de Continental WinterContact TS 860 S is voorzien van het 3PMSF logo, een garantie voor uitstekende winterprestaties.  Wat de look betreft, heeft de band het blokpatroon van de Continental SportContact 6 overgenomen.

Beschikbaarheid

De Continental WinterContact TS 860 S is beschikbaar in 14 maten van 18 t/m 21 inch en 6 van deze maten zijn uitgerust met de SSR runflat en ContiSilent technologie.

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info