1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronCooper
  4. chevronWM Van

Omschrijving

De voor bestelauto's uit het middensegment bestemde winterband Cooper WM Van kenmerkt zich door een goede wegligging bij sneeuw en regen.

Winter. De drijfkracht wordt overgebracht via de geometrie van het profiel en met name de gekartelde middenrib. Verhoogde tractie en remkracht op natte of besneeuwde wegen dankzij een hoge lamellendichtheid. Efficiënte remkracht op ijzel als de band van spijkers voorzien is.

Rijgedrag. Verbeterde grip op droge of natte wegen dankzij de rubbercompound met een hoog silica gehalte. Stabiel en nauwkeurig rijgedrag verkregen door de middenrib en het profiel.

Eigenschappen

merk
Cooper
model
WM Van
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
Winter
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
ja
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden