1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDunlop
  4. chevronSP Sport 2030

Omschrijving

De voor compacte en luxe auto's ontworpen Dunlop SP Sport 2030 is een sportband met stabiel rijgedrag in bochten en op hoge snelheid.

Rijgedrag. Optimale grip in bochten door de driedubbele straal van het profiel die het contactvlak met de weg verhoogt. Stabiliteit op hoge snelheid dankzij de naadloze Dunlop Bandage-technologie, een hybride toplaag gericht op het beperken van vervormingen.

Veiligheid. Verbeterde wegligging bij regenachtig weer door de brede kringgroeven langs de rechterzijde die de waterafvoer vereenvoudigen.

Eigenschappen

merk
Dunlop
model
SP Sport 2030
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden