1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronDunlop
  4. chevronSport All Season

Omschrijving

De Dunlop Sport All Season biedt automobilisten stabiel rijgedrag, veiligheid bij regen en betrouwbaarheid ongeacht de temperatuur.

Stabiliteit. De Sport All Season is voorzien van een specifiek karkas omringd door een stevige gordel om te zorgen voor goede stabiliteit in bochten.

Veiligheid. Op natte wegen bevordert het profiel met de brede en diepe groeven de waterafvoer om het contact met de weg te verbeteren en het remmen te vereenvoudigen. De all season band scoort een B voor dit criterium.

All season. Dankzij de rubbercompound met multifunctionele polymeren past de Sport All Season zich aan een groot temperatuurbereik aan. Hij verkreeg het 3PMSF logo op basis van griptests op sneeuw.

Eigenschappen

merk
Dunlop
model
Sport All Season
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
High Performance
Seizoen
All-season
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
ja
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
ja
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden