1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronFalken
  4. chevronLinam Van01
  5. chevron215/70 R15 109S

Omschrijving

  • Zuinigere autoband voor bestelbusjes.
  • Veiligheid op natte wegen.
  • Verlengde levensduur.

Met de Falken Linam Van01 zomerband voor bestelbusjes kunnen professionals veilig de weg op gaan en meer kilometers maken dan met de Linam R51.

Rijgedrag. Stabiel rijgedrag en hoogwaardige remprestaties dankzij de vlakke contour van de band voor een vergroot contactvlak met de weg. Verhoogde remprestaties op droge en natte wegen dankzij de rubbercompound en het robuuste karkas met de True Circular Design technologie die vervormingen voorkomt.

Brandstofbesparingen. De rolweerstand werd ten opzichte van zijn voorganger met 16% verbeterd. Dit is mogelijk dankzij de 4D Nano Design technologie en dringt het brandstofverbruik terug.

Duurzaamheid. Evenwichtige verdeling van de druk op het contactvlak om abnormale slijtage te voorkomen en de levensduur te verlengen. Versterkte zijwanden om de autoband te beschermen tegen het stoten tegen stoepranden.

Eigenschappen

merk
Falken
model
Linam Van01
gehomologeerd
N/A
soort auto
Bedrijfswagen
Rijstijl
Niet van toepassing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Test

Veiligheid

Remmen op droog wegdek
7.6 / 10
Remmen op nat wegdek
4.6 / 10
Grip op nat wegdek
4 / 10
Aquaplaning
7.4 / 10

Besparing

Duurzaamheid
10 / 10
Brandstofbesparing
9.3 / 10

Comfort

niet beoordeeld
Opvangen van onregelmatigheden in het wegdek
niet beoordeeld
Wegligging
7.6 / 10
Rolgeluid
7.6 / 10
LandBronDatumNummer
  • DEADAC02/2019N/A

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden