Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

ALPINA

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

Banden voor ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300.

LOGO BINNENKORT BESCHIKBAAR

van 2003 tot 2006

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Roadster S (Z4) van het merk ALPINA. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • voor: 235/35 ZR19 Bekijk band
  • achter: 265/30 ZR19 Bekijk band

Bandendruk

Bandendruk voor ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300

De weergegeven bandendruk is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van de auto raadplegen of een kijkje nemen in het bestuurdersportier van jouw ALPINA Roadster S (Z4).

Acties op dit moment

Bekijk alle acties

Informatie voertuig

  • De ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300 heeft een gemengde bandenmaat.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 265 km/u.
  • Cabriolet voertuigen zoals jouw ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300 zijn ontworpen voor sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 3.4 V6 300 motor. Dit komt overeen met een motor met 6 cilinders in v-vorm die 301 pk produceert voor een cilinder van 3346 cc.
  • De ALPINA Roadster S (Z4) 3.4 V6 300 is een sportauto.