Vergelijk autobanden tegen de laagste prijs!

Zoek banden op auto

Je voertuiggegevens vind je op je kentekencard

Merk
Model
Uitvoering
Jaar
Motor
car selector

Autobanden acties 2020

dealer logo

5 bandenmerken nu met gratis montage!

dealer logo

Euromaster ruimt op! Kortingen tot 60%

Rezulteo

Hoe werkt het?

 • tyre icon

  Zoek de juiste band

  Zoek op automerk, bandenmaat, bandenmerk, seizoen, of verkoper... en laat rezulteo het werk doen om de voor jou meest geschikte banden te vinden.

 • calendar icon

  Vergelijk de prijzen

  Vervolgens stelt rezulteo een aantal banden voor tegen de laagste prijs, en die qua prestaties voldoen aan jouw eisen en wensen. Vergelijk de voorgestelde banden en prijzen bij de diverse verkopers en maak een keuze.

 • buy icon

  Ga over tot aankoop

  Zodra je je keuze hebt gemaakt, verwijst rezulteo je door naar de website van de bandenverkoper. Daar kun je vervolgens een offerte aanvragen, de banden direct online bestellen en indien gewenst een montageafspraak maken.

De zoektocht naar nieuwe autobanden voor de komende zomer begint en eindigt bij rezulteo! Alle informatie voor het kiezen van je banden vind je hier. Als prijsvergelijker en aankoopgids voor zomerbanden, winterbanden en all season banden (online of in een verkooppunt), begeleidt rezulteo je bij de keuze en het onderhoud van je banden. Om de juiste banden te vinden, kun je zoeken op bandenmaat, voertuig of verkoper. Ontdek ook alle lopende acties bij Nederlandse bandenverkopers om goedkope zomerbanden te vinden.

Aankoopgids autobanden

Vragen over autobanden? rezulteo weet raad! Raadpleeg het bandenadvies van rezulteo voor al je vragen over de aankoop en het onderhoud van je autobanden, of meer gespecialiseerde onderwerpen zoals AWD-banden, wat het verschil is tussen zomerbanden en winterbanden of uitleg over runflat banden. Ontdek bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk de  bandenspanning controleert of hoe je de slijtage van je banden kunt beperken.

BANDEN EN VOERTUIGEN

Je autobanden vervangen? Of het nu voor een BMW 3-serie of een Ford Focus is, bij rezulteo vind je alle zomerbanden, winterbanden en all season banden in de juiste maat, gehomologeerd voor jouw voertuig. Vergelijk de voorgestelde banden en kies de beste prijs.

BANDEN EN VERKOPERS

Weet je nog niet waar je je nieuwe banden voor deze zomer wilt kopen? Zoek je bijvoorbeeld een KwikFit-vestiging in de buurt, of koop je liever online bij bijvoorbeeld Autobandenmarkt? rezulteo vereenvoudigt de aankoop en montage van je autobanden en vindt voor jou de dichtstbijzijnde garage. 

PRIJSVERGELIJKER REZULTEO?

Met rezulteo heb je toegang tot alle prijzen, scores en informatie van 436 bandenmerken, waaronder Continental, Hankook en Vredestein. Met rezulteo zoek je de voor jou geschikte banden en word je vervolgens doorgeleid naar de website van je bandenverkoper naar keuze. Op zoek naar de beste zomerbanden? Vul simpelweg bovenaan deze pagina je zoekopdracht in, en vind zo de band die bij je auto, je rijstijl en je portemonnee past.