Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

OPEL

OPEL

Banden voor OPEL Ampera Elektrisch 150

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de OPEL Ampera Elektrisch 150. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw OPEL Ampera Elektrisch 150.

Foto OPEL Ampera Ampera

van 2011 tot 2016

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Ampera van het merk OPEL. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 215/55 R17 94H Koop vanaf € 135,00

Bandenspanning

Bandenspanning voor OPEL Ampera Elektrisch 150

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw OPEL Ampera.

Informatie voertuig

  • De OPEL Ampera Elektrisch 150 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • De maximumsnelheid van jouw voertuig is 160 km/u.
  • Het maximum toegelaten gewicht is 1167 kg voor de voorste as en 996 kg voor de achterste wielas.
  • Sedan, hatchback voertuigen zoals jouw OPEL Ampera Elektrisch 150 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een Elektrisch 150 motor. Dit komt overeen met een turbo benzinemotor die 151 pk produceert voor een cilinder van 0 cc.
  • De OPEL Ampera Elektrisch 150 is een compacte sedan.