Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN

Banden voor VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50

Vind de juiste maat winter- of zomerbanden voor de VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50. Kies een bandenmaat om de beschikbare producten te ontdekken en prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de snelheidsindex en het draagvermogen voor jouw VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50.

Foto VOLKSWAGEN Combi Combi Type 2

van 1975 tot 1980

Banden zoeken in mijn maat

Gehomologeerde maat zomer- en winterbanden ?

Bandenmaten goedgekeurd voor een Combi Type 2 van het merk VOLKSWAGEN. Deze maten zijn afhankelijk van de autokenmerken zodanig dat ze kunnen voldoen aan specifieke vereisten omtrent performance, handling, remmen, levensduur en brandstofconsumptie. Om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen, zijn de meeste auto's gehomologeerd voor meerdere maten. Vanwege legale en technische redenen, is het sterk aangeraden om een gehomologeerde maat te hanteren.
  • 185/80 R14 99Q Bekijk band

Bandenspanning

Bandenspanning voor VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50

De weergegeven bandenspanning is een richtlijn. Voor meer exacte informatie kan je de handleiding van je auto raadplegen of kijken aan de zijkant van het bestuurdersportier van jouw VOLKSWAGEN Combi Type 2.

Informatie voertuig

  • De VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50 heeft een standaard montage. Dit houdt in dat de bandenmaat rondom gelijk is.?Voor passagiersauto's zijn er 2 mogelijkheden wat betreft het monteren van banden: standaard of gemengd. Een standaard montage houdt in dat alle banden rondom dezelfde maat hebben. Dit is het geval bij de meeste voertuigen op de markt. Een gemengde montage komt meestal voor bij auto's met achterwielaandrijving en betekent dat op de voor- en achteras een verschillende bandenmaat is gemonteerd.
  • Bestelbus voertuigen zoals jouw VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50 zijn vooral bedoeld voor een niet-sportief gebruik.
  • Jouw auto heeft een 1.6 L 50 motor. Dit komt overeen met een benzinemotor die 50 pk produceert voor een cilinder van 1584 cc.
  • De VOLKSWAGEN Combi Type 2 1.6 L 50 is een een MPV of minibus.