Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bandentests

Informeer je met de laatste bandentests die de prestaties van een selectie autobanden vergelijken. Onze expert bandentester stelt al zijn ervaring ter beschikking om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op jouw vragen. Je vindt hier ook de tests van de grote officiële organisaties en erkende tijdschriften.

Het autoblad AutoZeitung test 9 all season en zomerbanden

Het Duitse autoblad AutoZeitung heeft 9 banden getest bij zomers weer. Naast de zomerbanden werden er werden 3 all season banden aan de test toegevoegd om te zien of deze zich staande wisten te houden.

De ADAC vergelijkt 30 zomerbanden voor velgen van 14 en 16 inch

Zomerbanden_test_ADAC
De Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), de grootste autoclub van Duitsland, heeft 30 zomerbanden in twee verschillende maten getest. De aanbevolen banden zijn niet per se de meest bekende banden.

Michelin Pilot Sport 4: verkozen tot beste UHP band door het Britse evo

UHP-banden test evo
Het Britse autoblad evo heeft in zijn grote vergelijkende test negen Ultra High Performance (UHP) banden vergeleken. Hoewel alle banden zich zonder al te veel problemen door de test heen slaan, scoren sommigen beduidend beter dan anderen.

De test van rezulteo: gaan de winterbanden van Pirelli en krachtige auto's goed samen?

Pirelli-winter-experience
Het merk Pirelli zet zich meer dan ooit tevoren in voor het winterbandensegment. De Italiaanse fabrikant heeft gebruikgemaakt van het Wereldkampioenschap Skiën in Saint-Moritz om ons twee van zijn winterbanden te laten testen.

Het belang van winterbanden: Goodyear levert ons het keiharde bewijs

Goodyear Tignes ijscircuit
Winter- of zomerbanden? Ter gelegenheid van een Goodyear event georganiseerd op het ijscircuit, gewijd aan winterproblemen, keert Rezulteo terug op dit onderwerp voor een kleine wake-up call aan alle nog niet overtuigde automobilisten.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, de test van rezulteo

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 circuit
Na een loopbaan van vijf jaar, waarin het talloze onderscheidingen binnenhaalde, gaat de Eagle F1 Asymmetric 2 met pensioen. Het wordt vervangen door de Asymmetric 3, die zich, meer dan ooit tevoren, richt op automobilisten op zoek naar een veelzijdige band.

De Dunlop Sport Maxx RT2, de test van rezulteo

Test van de Dunlop Sport Maxx RT2
De Dunlop Sport Maxx RT wordt beschouwd als een referentie op het gebied van sportief rijgedrag. Na 4 jaar trouwe dienst, wordt deze autoband afgelost door de RT2 met dezelfde waarden als zijn voorganger.

Nokian WR A4, de test van rezulteo

De Nokian WR A4 in de sneeuw
De bandenfabrikant Nokian heeft onlangs zijn nieuwe WR A4 gepresenteerd, een winterband voor high performance auto's. We kregen de kans om deze veelbelovende band, die gebruik maakt van talloze technologieën, te testen in de thuisbasis van Nokian in Finland.

Continental WinterContact TS860: de test van rezulteo

Continental WinterContact TS 860: de test van rezulteo
De ContiWinterContact TS850 is de meest verkochte autoband binnen het winteraanbod van de fabrikant Continental. Zijn vervanger, de WinterContact TS860 heeft grootse ambities waaronder het bieden van betere prestaties dan zijn voorganger. Hieronder onze test van deze nieuwkomer.

Continental SportContact 6: de test van bandengids rezulteo

Porsche tijdens de test van de Continental SportContact 6
De SportContact 6 is de nieuwe sportband van de fabrikant Continental. Deze autoband, die onlangs een recordtijd heeft neergezet op het circuit van de Nürburgring onder de Honda Civic Type R, kondigt zich aan als de toekomstige referentie binnen zijn categorie.
  • 1 (current)
  • 2