Rezulteo
Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bandentests

Informeer je met de laatste bandentests die de prestaties van een selectie autobanden vergelijken. Onze expert bandentester stelt al zijn ervaring ter beschikking om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op jouw vragen. Je vindt hier ook de tests van de grote officiële organisaties en erkende tijdschriften.

De 10 beste sportbanden van 2020 voor de Mercedes-AMG C63 volgens Auto Bild

Vergelijkende sportbandentest: Auto Bild test van sportbanden met de Mercedes AMG
In deze nieuwe bandentest neemt Auto Bild een uitmuntende sportwagen onder de loep: de Mercedes-AMG C63. Een auto uitgerust met afwijkende bandenmaten op de voor- en achterwielen om het sportieve rijgedrag te accentueren dankzij een veel breder rolvlak.

De Auto Bild zomerbandentest voor 4WD’s en SUV’s van 2020: de beste banden voor de BMW X5

4WD en SUV zomerbandentest: Auto Bild voert een vergelijkende test van 4WD banden uit onder de BMW X5
Het Duitse autoblad Auto Bild heeft 10 verschillende banden voor SUV’s en 4WD’s in de maat 255/55 R18 getest en met elkaar vergeleken. Droog wegdek, nat wegdek, grind, zand, aarde... Lees meer over de beste banden voor dit type off-road voertuigen.

De Auto Motor und Sport bandentest 2020: de beste UHP banden voor sportsedans

Auto Motor und Sport vergelijking UHP banden: zomerbandentest onder BMW
Het Duitse tijdschrift Auto Motor und Sport heeft 11 zomerbanden in de maat 225/45 R18 onder de BMW 3 serie vergeleken. De gelegenheid om de beste banden aan te wijzen op het gebied van prestaties en rijplezier.

De Auto Zeitung HP bandentest 2020: 20 onderling vergeleken banden onder de BMW 3-serie

AutoZeitung test beste zomerbanden
Auto Zeitung heeft de prestaties van 20 High Performance zomerbanden in de maat 225/50 R17 voor de BMW 3-Serie en gelijksoortige modellen met elkaar vergeleken. Een test die opnieuw uitgewezen heeft dat er een prijskaartje hangt aan een rijervaring zonder compromis.

Zomerbandentest 2020: het oordeel van AutoWeek en Auto Bild over de 20 beste UHP banden voor sedans

Vergelijkende test sportzomerbanden
Na de remprestaties van 50 UHP banden in de maat 245/45 R18 100 Y getest te hebben op nat en droog wegdek, heeft AutoWeek in samenwerking met het Duitse Auto Bild de 20 banden met de kortste remweg geselecteerd om extra tests uit te voeren. De grote merken slepen opnieuw de beste plaatsen in de wacht.

De ACE Lenkrad zomerbandentest: de beste B-merk banden

ACE Lenkrad zomerbandentest: vergelijking van goedkope zomerbanden op nat wegdek
Het bandentestseizoen is in volle gang. Het tijdschrift van de Automobile Club Europa besloot dit jaar een nieuwe weg in te slaan en een test uit te voeren met minder bekende merken. Het blad vergeleek 9 “alternatieven” in de maat 215/55 R17 voor de SUV Audi Q2.

ADAC bandentest 2020: de beste premium UHP banden en alternatieven

Zomerbandentest ADAC en TCS: Golf GTI op circuit
Elk jaar test en vergelijkt de touring Club Suisse samen met zijn Duitse collega de ADAC diverse types banden om automobilisten te helpen bij hun bandenkeuze. Deze test betreft UHP (Ultra High Performances) banden in de maat 225/40 R18

SUV bandentest ADAC 2020: veiligheid en duurzaamheid gaan niet per se samen

SUV zomerbandentest: grip op nat wegdek
De Touring Club Suisse vergelijkt, net als ieder jaar, samen met zijn Duitse collega’s van de ADAC, de beste banden. Voor de laatste editie van hun test, hebben de Zwitserse en Duitse automobielclubs 12 SUV banden in de maat 235/55 R17 met elkaar vergeleken. Ze blikken tevens even terug op de vergelijkende test van vorig jaar.

Auto Bild remtest 2020: de 50 beste zomerbanden voor sedans

Auto Bild zomerbandentest 2020 onder een BMW 5 Serie
Auto Bild’s selectie van de beste zomerbanden voor luxe sedans. Het Duitse autoblad heeft 50 banden in de maat 245/45 R18 geselecteerd en de remafstanden op droog en nat wegdek onder een BMW 5 Serie getest.

L’argus onthult de beste winterband van zijn nieuwe test voor 2019

Vergelijkende winterbandentest 2019: L’argus heeft de premium banden op sneeuw getest
Bij het aanbreken van de winter, zijn het niet de eventuele sneeuwbuien maar de dalende temperaturen, die de bestuurder aansporen om winterbanden te monteren. En om de juiste band te kiezen, gaat er niets boven het bekijken van vergelijkende bandentests! L’argus biedt ons een test aan van de meest verkochte winterbanden op de markt in de maat 205/55 R16 91H. Deze werd uitgevoerd onder een Golf VII. Wat is de beste winterband?