Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bandentests

Informeer je met de laatste bandentests die de prestaties van een selectie autobanden vergelijken. Onze expert bandentester stelt al zijn ervaring ter beschikking om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op jouw vragen. Je vindt hier ook de tests van de grote officiële organisaties en erkende tijdschriften.

We hebben de presentatie van de nieuwe UHP Nokian Wetproof zomerband bijgewoond

rezulteo heeft de nieuwe Nokian Wetproof zomer regenband getest
De fabrikant Nokian streeft ernaar om zich nu niet meer alleen op (extra stevige) winterbanden te richten. Het lanceren van de Wetproof is hier het tastbare bewijs van. Hij wordt gepresenteerd als een echte regenband. We waren bij de presentatie van deze nieuwkomer op het circuit van Portmao, in Portugal.

AutoBild All season bandentest 2018: 27 banden vergeleken in de maat 195/65 R15

Test van 27 door AutoBild vergeleken all season banden 2018/2019
Met de winter voor de deur, onthult AutoBild zijn nieuwe all season bandentest voor het jaar 2018. Het blad heeft de 27 banden in de maat 195/65 R15 allereerst onderworpen aan een remtest om vervolgens de 10 best presterende vier seizoensbanden met elkaar te vergelijken.

Vergelijkende winterbandentest 2018: ADAC test 29 winterbanden

De ADAC is onder andere naar Ivalo in Finland gegaan om de banden op dikke lagen sneeuw te testen
Voor de editie 2018 van zijn winterbandentest, heeft de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) 29 winterbanden in de maten 175/65 R14 en 205/55 R16 getest.

We waren aanwezig bij de presentatie van de nieuwe UHP Nokian Powerproof zomerband

Nokian Powerproof test Portugal
Nokian heeft met de lancering van de Powerproof opnieuw bewezen dat high performance in zijn DNA verankerd ligt. Onder het wakend oog van de vermaarde Finse ex F1-coureur Mika Hakkinen werd er op het circuit van Portimao, Portugal een nieuwe band getest. We zijn polshoogte gaan nemen of de door Nokian aangekondigde prestaties waargemaakt werden.

51 door het blad AutoBild geteste en vergeleken 15 inch winterbanden

Het blad AutoBild heeft 51 winterbanden getest en vergeleken
AutoBild bijt de spits van het winterbandentest seizoen af. Het Duitse autoblad heeft 51 autobanden in de maat 195/65 R15 getest die onder talloze recente compacte auto's gemonteerd zijn.

AutoExpress HP zomerbanden test 2018: een nek aan nek race

Op het Uvalde circuit in Texas heeft AutoExpress 10 zomerbanden getest
Wat zijn de beste High Performance banden op de markt anno 2018? AutoExpress probeert in zijn laatste nummer een antwoord op deze vraag te geven. De Britse variant van AutoWeek heeft 10 HP zomerbanden in de maat 225/45 R17 met elkaar vergeleken op het Uvalde circuit in Texas.

De 4x4 bandentest van AutoBild: M+S en 3PMSF, een garantie voor winterprestaties?

AutoBild heeft 6 all season banden, 2 all terrain banden, 1 zomerband en 1 winterband met elkaar vergeleken om de wintercapaciteiten van all season banden aan te tonen.

De All season banden test van TCS

Touring Club heeft voor een nieuwe vergelijkende bandentest 9 all season banden getest voor velgdiameter 14 inch. Hoewel ze niet kunnen tippen aan echte zomer- of winterbanden, bieden ze een goed compromis.

Het clubblad ACE Lenkrad vergelijkt 11 zomerbanden in 18 inch

ACE Lenkrad, het blad van Auto Club Europe, testte 11 verschillende zomerbanden in de maat 235/45 ZR18. Hieruit blijkt dat de duurste banden niet altijd de beste deal zijn.

Het autoblad AutoBild test acht sportbanden van 20 inch

Autobild : test de pneus sport
Het Duitse autoblad AutoBild testte acht 20 inch sportbanden. Vijf van de banden kregen de beoordeling ‘uitmuntend’, één ervan wordt niet aanbevolen.
  • 1 (current)
  • 2
  • 3