Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bandentests

Informeer je met de laatste bandentests die de prestaties van een selectie autobanden vergelijken. Onze expert bandentester stelt al zijn ervaring ter beschikking om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op jouw vragen. Je vindt hier ook de tests van de grote officiële organisaties en erkende tijdschriften.

L’argus onthult de beste winterband van zijn nieuwe test voor 2019

Vergelijkende winterbandentest 2019: L’argus heeft de premium banden op sneeuw getest
Bij het aanbreken van de winter, zijn het niet de eventuele sneeuwbuien maar de dalende temperaturen, die de bestuurder aansporen om winterbanden te monteren. En om de juiste band te kiezen, gaat er niets boven het bekijken van vergelijkende bandentests! L’argus biedt ons een test aan van de meest verkochte winterbanden op de markt in de maat 205/55 R16 91H. Deze werd uitgevoerd onder een Golf VII. Wat is de beste winterband?

Vergelijkende test 2019 van ACE 2019 voor all season banden voor sedans en space wagons

Vergelijkende test all season banden 2019: ACE heeft de all season banden op sneeuw getest
De website Auto Club Europa (ACE) heeft 8 all season banden in de maat 205/60 R16 vergeleken met een zomer- en een winterband. Het doel? Te weten te komen of all season banden een goed compromis bieden nu de winters steeds milder zijn. De in Finland en te Wenen in Oostenrijk uitgevoerde tests wijzen uit dat je bij de aankoop van all season banden een keuze moet maken uit de gewenste eigenschappen.

Wat zijn de beste winterbanden voor sedans en space wagons? De vergelijkende test van Autobild

Autobild heeft een vergelijkende test uitgevoerd met de beste winterbanden voor compacte en middelgrote auto’s, sedans en space wagons, op sneeuw, droge en natte wegen
Het Duitse blad Autobild heeft zijn eerste grote vergelijkende winterbandentest voor 2019 uitgebracht. Voor de test werden 53 winterbanden geselecteerd in één van de meest verkochte maten: de 225/45 R17, die bestemd is voor compacte en middelgrote auto’s. Van sedans tot space wagons, elk voertuig kan zo de juiste banden kiezen.

Wat zijn de beste winterbanden voor busjes? De vergelijkende test van TCS en ADAC

De Volkswagen T6 Multivan test de winterbanden op sneeuw voor de vergelijkende test 2019 van TCS ADAC
De Touring Club Suisse en de ADAC hebben overige tests met winterbanden in andere maten uitgevoerd. We waren voornamelijk geïnteresseerd in de test van de bandenmaat: 205/65 R16C 107/105T. De vergelijkende test onthult de beste winterbanden voor kampeerbusjes, bedrijfswagens en bestelbusjes.

Vergelijkende test van winterbanden voor stadsauto’s van TCS en ADAC

De nieuwe winterbandentest 2019 voor stadsauto’s staat nu online!
De Touring Club Suisse en de ADAC hebben hun nieuwe vergelijkende winterbandentest voor 2019 onthuld: 16 banden voor compacte auto’s ondergingen een serie tests in winterse omstandigheden. Bekijk hier de banden met, onder andere, de beste resultaten op sneeuw.

Wat zijn de beste winterbanden voor compacte SUV’s? De test van Auto Motor und Sport

Test van banden voor compacte SUV’s: Auto Motor und Sport heeft winterbanden vergeleken onder de Volkswagen T-Roc
Het Duitse autoblad Auto Motor und Sport heeft zijn klassement van de beste winterbanden voor compacte SUV’s uitgebracht. De tests werden uitgevoerd met elf banden op vers gevallen sneeuw in Noord-Finland. Een vergelijkende bandentest om de beste keuze te maken uit tegen winterse omstandigheden bestendige banden en zo veilig met je SUV de weg op te gaan.

Auto Express onthult zijn vergelijkende test van SUV-banden voor weggebruik

Test SUV-band voor weggebruik: AutoExpress heeft SUV-banden vergeleken op natte wegen
Het Britse tijdschrift Auto Express heeft een nieuwe test van 8 banden gepubliceerd. Deze banden in de maat 235 50 R18 zijn voornamelijk bestemd voor op weggebruik gerichte SUV’s. Een vergelijkende bandentest om te bekijken welke SUV-band het meest geschikt is voor weggebruik.

UHP banden test 2019: de 7 beste banden volgens evo

Een band met topprestaties op de weg
Het Britse tijdschrift evo koos, voor zijn bandentest van 2019, voor de uiterst populaire maat 225/40 R18 en een Volkswagen Golf GTI. 7 UHP banden werden in Italië aan een serie tests onderworpen om te bepalen welke de beste en met name de meest evenwichtige prestaties bood.

Vergelijkende UHP bandentest 2019 door Tyre Reviews: de eerste test voor de Goodyear Eagle F1 SuperSport

Banden BMW M2 Tyre Reviews
De website Tyre Reviews heeft 8 UHP banden onder een BMW M2 getest en vergeleken. Onder de geteste banden bevond zich met name de gloednieuwe Goodyear Eagle F1 SuperSport die de strijd aanbond met zijn concurrenten.

Test rezulteo 2019: Michelin zet zich in tegen versleten banden die gevaarlijk worden

Michelin bandentest Wenen
Michelin heeft ons uitgenodigd in Wenen om via een bandentest hun inzet voor tot op de slijtgrens duurzame banden te belichten. De wet zal binnenkort worden aangepast en de Franse fabrikant onderstreept dat zij het volledig eens zijn met de acties van overheden om de veiligheid op natte wegen wat betreft versleten banden aan te pakken.