Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Bandentests

Informeer je met de laatste bandentests die de prestaties van een selectie autobanden vergelijken. Onze expert bandentester stelt al zijn ervaring ter beschikking om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op jouw vragen. Je vindt hier ook de tests van de grote officiële organisaties en erkende tijdschriften.

De beste banden voor bedrijfswagens van 2019: de test van TCS en ADAC

Bandentest ADAC bedrijfswagens
Na de zomerbandentest voor stadsauto’s, heeft de Zwitserse Touring Club samen met de ADAC 16 banden voor bestelbusjes in de maat 215/65 R16 getest en met elkaar vergeleken.

Zomerbandentest 2019: de beste banden voor stadsauto’s volgens ADAC en TCS

Bandentest van de beste zomerbanden voor stadsauto’s 2019: de vergelijkende test van ADAC
De Zwitserse Touringclub heeft - samen met de Duitse automobielclub ADAC - hun nieuwe zomerbandentest voor het jaar 2019 uitgebracht. De Zwitserse vereniging vergelijkt 16 zomerbanden voor stadsauto’s, waaronder één 'mystery guest'.

Welke bandenmaat voor winterbanden? Volgens TCS zijn smalle banden efficiënter

Welke maat banden biedt de beste resultaten in de winter en op sneeuw? TCS beantwoordt je vraag.
De Touring Club Suisse heeft de prestaties van dezelfde winterband in vijf verschillende bandenmaten getest. Hoewel de algemene resultaten niet ver uit elkaar liggen, kunnen we - als we goed kijken - toch enkele verschillen waarnemen.

Michelin CrossClimate all season: alle bandentesten op een rij

Alle vergelijkende bandentesten van de Michelin CrossClimate all season band
Overweeg je de Michelin CrossClimate all season band te kopen? We hebben een samenvatting van de testresultaten van de populaire vier-seizoensband van Michelin opgesteld om je te helpen bij je bandenkeuze. Bekijk de resultaten van de - door de Europese bladen en instituten uitgevoerde - bandentests op de CrossClimate van Michelin, zoals de ADAC, Auto Bild en Touring Club Suisse.

Door TCS uitgevoerde vergelijkende test van all season banden in zomer- en wintersituaties

All season bandentest 2018: TCS voert een vergelijkende test voor de zomer- en winterprestaties uit
De automobielclub Touring Club Suisse heeft een vergelijkende test met all season en zomer- en winterbanden in de bandenmaat 225/40 R18 92Y uitgevoerd.

Winterbandentest 2018/2019 van Auto Express: 8 onderling vergeleken winterbanden

Winterbandentest van Auto Express op sneeuw
Het Engelse zusje van AutoWeek, genaamd Auto Express, heeft 8 winterbanden in de maat 205/55 R16 getest en met elkaar vergeleken. Deze maat wordt veelal gemonteerd onder gezinsauto’s. Er werden tevens 1 all season en 1 zomerband getest om de winterprestaties te kunnen vergelijken.

UHP winterbandentest 2018/2019: 10 door Auto Bild vergeleken banden

10 door Auto Bild vergeleken ultra high performance banden
Auto Bild heeft 10 UHP winterbanden in de maat 245/45 R18 getest en met elkaar vergeleken. Deze banden zijn bestemd voor high performance sportauto's.

SUV bandentest 2018: Auto Bild vergelijkt 4x4 winterbanden in de maat 235/60 R18

AutoBild winterbanden_SUV 2018
Auto Bild heeft 10 winterbanden voor SUV’s en 4x4’s in de veel verkochte bandenmaat 235/60 R18 getest. Het Duitse blad heeft ze vervolgens onderling met elkaar vergeleken.

Bandentest 2018: winterbanden vs. all season banden

ACE Lenkrad heeft in zijn laatste test 9 winterbanden en 3 all season banden met elkaar vergeleken.
Het Duitse tijdschrift ACE Lenkrad heeft 9 winterbanden en 3 all season banden in de bandenmaat 185/65 R15 met elkaar vergeleken. De testresultaten pakken zeer goed uit voor Continental en Nokian; beide bandenfabrikanten hebben twee banden in de top 5 van het eindklassement staan.

All season bandentest 2018: Auto Motor und Sport vergelijkt 7 banden in de maat 225/45 R17

Door Auto Motor und Sport uitgevoerde test met all season banden
Het Duitse autoblad Auto Motor und Sport heeft 7 verschillende all season banden in de bandenmaat 225/45 R17 getest en met elkaar vergeleken. Om vergelijkingsmateriaal te hebben, heeft het blad tevens een zomer- en winterband in de test opgenomen.
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4