Vind de beste banden voor de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

Onze selectie winterbanden 2017/2018

Hulp nodig bij het kiezen van winterbanden ? Om de beste keuze te maken, selecteerde rezulteo alvast enkele winterbanden voor de komende winter!

Vergleichen Sie leistungsstarke Winterreifen und wählen so den passenden Reifen für Ihr Fahrzeug aus

Vergleichen Sie leistungsstarke Winterreifen und wählen so den passenden Reifen für Ihr Fahrzeug aus. - Bild Credit ©Fotolia

De winterbanden die door ons worden aanbevolen zijn niet geschikt voor gebruik bij extreem of radicaal winterweer. Alle winterbanden in onze selectie zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden goede prestaties bij alle winterse weersomstandigheden: droge weg, regen en sneeuw. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de meest gangbare maten op de markt.

De volgorde is louter alfabetisch en niet gebaseerd op een indeling naar prestaties.

Bridgestone Blizzak LM001

Bridgestone Blizzak LM001, pneu hiver

Crédits photo © : Bridgestone

Deze winterband is al enkele jaren op de markt, maar blijft een betrouwbaar en aan te raden product. Perfect geschikt voor een gemengd gebruik in de winter en in alle situaties.

Vergelijk prijzen van de Bridgestone Blizzak LM001 in mijn maat.

Continental  WinterContact TS860

Continental WinterContact TS 860, 1er pneu hiver du test Autobild

Crédits photos - © AutoBild

De vorige versie van deze band, de TS850, was een referentie op de winterbandenmarkt. De TS860 heeft dus een uitstekende basis geërfd en heeft dan ook indrukwekkende technische prestaties. Een winterband die ons aangenaam wist te verrassen tijdens onze test en met recht vermeld wordt in onze selectie.

Bekijk onze test van de Continental  WinterContact TS860.

Vergelijk prijzen van de Continental Wintercontact TS860 in mijn maat.

Dunlop Winter Sport 5

Pavés de gomme du Dunlop Winter Sport 5

Crédits photos - © Dunlop

Deze winterband biedt uitstekende prestaties voor sportieve en krachtige voertuigen. Een rubbercompound geïnspireerd op het autoracen, een lichtere structuur en een V-profiel maken dat deze band is opgewassen tegen zware mechanische lasten, ongeacht het type wegdek.

Vergelijk prijzen van de Dunlop Winter Sport 5 in mijn maat.

Goodyear Ultragrip 9

Goodyear Ultragrip 9, pneu hiver

Crédits photo © : Goodyear

De Ultragrip 9 werd ontwikkeld in het Luxemburgse innovatiecentrum van Goodyear en kenmerkt zich door uitmuntende prestaties, vooral wat betreft het comfort. Deze winterband is ook beschikbaar in een NCG versie (extra stevige winterband) om veilig de weg op te gaan bij extreem winterweer.

Vergelijk prijzen van de Goodyear Ultragrip 9 in mijn maat.

Michelin Alpin 5

Michelin Alpin 5, pneu hiver

Crédits photo © : Michelin

De Alpin 5 kwam tijdens meerdere tests en vergelijkende onderzoeken als winnaar uit de bus. Deze winterband biedt voorbeeldige prestaties op sneeuw en is uiterst veelzijdig waardoor het een ware referentie binnen de winterbandensector is.

Bekijk onze test van de Michelin Alpin 5.

Vergelijk prijzen van de Michelin Alpin 5 in mijn maat.

Nokian WR D4

Nokian WR D4 : pneu hiver

Crédits photo © : Nokian

Het was ondenkbaar het merk Nokian niet in onze selectie winterbanden op te nemen. De Finse fabrikant is een specialist binnen dit segment en biedt een uitgebreide reeks winterbanden aan, waaronder de WR D4. Deze winterband is efficiënt op allerlei types ondergrond, zelfs natte wegen.

Bekijk onze test van de Nokian WR D4.

Vergelijk prijzen van de Nokian WR D4 in mijn maat.

Pirelli Winter 210 Sottozero Serie 3

Pirelli Winter Sottozero 3 profiel

Pirelli Winter Sottozero Serie 3, UHP winterband voor sportief rijgedrag © Pirelli

De specialist van sportieve zomerbanden biedt tevens een interessante winterreeks aan. De Sottozero is één van de paradepaardjes van het merk. Aantrekkelijke prestaties, vooral wat betreft wegligging op natte wegen.

Vergelijk prijzen van de Pirelli Winter Sottozero Serie 3 in mijn maat.

LEES OOK

Victra Sport 5: de sportband van Maxxis

Maxxis heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland de nieuwe versie van zijn sportband onthuld. De Victra Sport 5 zal aan het einde van het jaar op de markt komen.

Falken hernieuwt zijn all season reeks met de Euroall Season AS210

Tijdens de 'Tire Cologne' beurs in Duitsland, heeft de Duitse bandenfabrikant Falken zijn nieuwe Euroall Season AS210 band onthuld. Deze vervangt het voorgaande all season model, de Euroall Season AS200.

Nexen onthult zijn nieuwe banden op de Tire Cologne

De Zuid-Koreaanse fabrikant Nexen heeft tijdens de Tire Cologne beurs in Duitsland zijn nieuwe banden gepresenteerd: de N’Fera Sport en de Roadian AT 4x4.

Wintrac Pro: Vredestein presenteert een nieuwe UHP winterband in Keulen

De Nederlandse bandenfabrikant Vredestein heeft op The Tire Cologne beurs in Duitsland zijn nieuwe winterband onthuld. De Wintrac Pro is een UHP winterband voor krachtige voertuigen.