Vergelijk autobanden en vind de beste prijs

Wij helpen je bij het kiezen en kopen van je autobanden

P Zero World Dubai: na LA, München en Monaco, vestigt Pirelli zich nu in de VAE

Pirelli heeft een ultra luxe P Zero World bandencenter geopend in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is inmiddels de vierde vestiging, na Los Angeles, München en Monaco.

De wachtruimte van de Pirelli P Zero World te Dubai beschikt over een Formule 1 simulator op ware grootte

De wachtruimte van de Pirelli P Zero World te Dubai beschikt over een Formule 1 simulator op ware grootte. © Pirelli

Een nieuwe flagshipstore voor Pirelli

Dubai; hoofdstad van alle excessen. Waar de politie in een Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT of – laten we eens gek doen - in een Ferrari FF rondrijdt. Luxe auto’s staan centraal binnen de bedrijfsfilosofie van Pirelli. Het was voor de Italiaanse bandenfabrikant dus een logische stap om voor de Verenigde Arabische Emiraten te kiezen als locatie voor hun vierde P Zero World. Na LA, München en Monaco, vestigt de Pirelli zich nu in het Midden-Oosten; een regio waar de verkoop van luxe auto’s nog altijd een sterke groei kent.

Pirelli P Zero World in Dubai: tentoonstelling van sportbanden en de kalender van het merk

© Pirelli

Een uiterst luxe onderhoudscentrum

Deze nieuwe flagshipstore wil eigenaars van luxe auto’s aantrekken. De werkplaats voldoet aan hun verwachtingen en belooft een uitzonderlijke behandeling van de banden en de wielen: ultramoderne machines die in enkele minuten automatisch banden kunnen monteren zonder de velgen te beschadigen en de uitlijning en het uitbalanceren van de wielen uitvoeren om problemen met het onderstel op de weg te voorkomen. Er is tevens een expert aanwezig om adviezen te verstrekken over de diverse auto’s, het beheer van banden en het rijden op circuit.

Tijdens het wachten kunnen klanten in de showroom van Pirelli vertoeven waar ze foto’s van de alom gewaardeerde Pirelli – The Cal - kalender en een reeks auto- en motorbanden van de Italiaanse fabrikant kunnen bewonderen. Hier worden tevens de producten van de Pirelli Design reeks tentoongesteld en kunnen de klanten achter het stuur van een Formule 1 simulator op ware grootte kruipen.

Pirelli P Zero World: opening van een nieuw luxe bandencenter te Dubai

© Pirelli

“P Zero World is de diamant op de kroon van onze detailhandelstrategie”, aldus Gaetano Trezza, commercieel en operationeel marketing directeur van Pirelli. “Het is een plaats waar klanten in een unieke context het merk, exclusieve producten en hoogwaardige diensten kunnen ontdekken. De klanten hebben tevens de mogelijkheid bepaalde van onze partnermerken te ontdekken die de P Zero World een unieke sfeer bieden die door geen enkel ander bandencentrum overtroffen kan worden”.

Een vijfde vestiging laat niet lang op zich wachten; de volgende stap van Pirelli bestaat uit de opening van een nieuwe P Zero World in Melbourne, Australië.

LEES OOK

Nokian Tyres rust het eerste zelfrijdende voertuig uit voor elk seizoen

De Finse bandenfabrikant Nokian Tyres heeft een samenwerking onthuld voor een nieuw type zelfrijdende bussen. Deze zijn ontworpen om zelfs bij extreem winterweer te kunnen rijden.

Pirelli Track Adrenaline: de app om het beste uit de P Zero banden te halen

Op de 89e Internationale Autobeurs van Genève heeft Pirelli zijn nieuwe Tyre Connected-oplossing onthuld: de Track Adrenaline.

Pirelli geeft in Genève zijn P Zero show weg

Op de internationale Autosalon van Genève heeft Pirelli zijn P Zero reeks in de schijnwerpers gezet. Met name de nieuwe specifieke ‘Elect’ markering en de lancering van de OE ‘Color Edition’ banden stalen de show.

Goodyear Golden Sahara II: het autonome concept uit de jaren 50 met doorschijnende banden

De Amerikaanse fabrikant Goodyear presenteerde in Zwitserland een concept uit de jaren 50 met doorschijnende banden. Deze na al die jaren teruggevonden: ‘Golden Sahara II’ is te zien op de Internationale Autosalon van Genève.